Prestaties bijhouden

Yes, je bent ingeschreven voor de Skate4AIR Home D-Day 2023 en je staat in de startblokken om a.s. vrijdag vanaf 07.00 tot zaterdag 13.00 uur kilometers te maken. Elke kilometer is €1 waard, dus je kilometers wil je natuurlijk goed bijhouden. Er zijn twee mogelijkheden: je prestaties handmatig toevoegen of via Strava. Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

Log in op de website door rechtsbovenin op het gele poppetje te klikken als je op je computer werkt. 

Wil je inloggen op je mobiel? Klik linksbovenin op de 3 streepjes en vervolgens op inloggen.

   

 

Let op: Wil je de eerste keer inloggen, kijk dan in je mailbox in de mail met de titel: Nieuw wachtwoord instellen.

Ben je ingelogd? Dan kom in het dashboard van Inactie4AIR en zie je links Prestaties staan. 

 

Zie je prestaties niet aan de linkerkant? Klik dan op het potloodje rechts achter je naam. Bekijk de afbeelding hieronder hoe het potloodje eruit ziet.

Nu heb je twee opties

1. Handmatig prestatie bijhouden

Klik op de knop prestatie toevoegen, vul de gegevens in en sla jouw prestatie op. Heb jij meerdere activiteiten op een dag voltooid, dan kan je die ook beide invoeren of bij elkaar optellen. 

 

2. Strava koppelen

Heb jij een Strava account? Koppel dan je Strava door op de oranje knop te klikken. 

Log vervolgens in met jouw Strava inloggegevens en doorloop de stappen. Zodra je gaat bewegen, zet je Strava aan en houd je de sportactiviteit bij. 

Let op: zodra je je activiteit opslaat, moet het op zichtbaar zijn voor iedereen staan. Dit kan je in Strava instellen bij de activiteit onder zichtbaarheid.

 

Bekijk de veelgestelde vragen, mocht je er niet helemaal uitkomen. Je kunt ook een mail sturen naar info@skate4air.nl of bellen met de Organisatie op 06-16498150.